Rüyada başka memlekette olduğunu görmek

Rüyada başka memlekette olduğunu görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka memlekette olduğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka memleket görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Rüyada başka memlekette olmak ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada başka memlekette olduğunu görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka memlekete taşınmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir memlekete gitmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başka memlekete gitmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Rüyada memlekete olmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments