Rüyada başka memlekette olmak

Rüyada başka memlekette olmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka memlekette olmak gördüyseniz:

  • Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir.

Rüyada başka memlekete gitmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada başka bir memlekete gitmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada başka memleket görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada başka memlekette olmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kimseyle konuşmayacağına işarettir.

Rüyada başka memlekette olduğunu görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka memlekete taşınmak sorunların ve engellerin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada başka bir memlekette olduğunu görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, ortağından ayrılacağına delalet eder.

Rüyada uzak memlekete gitmek umutsuzluğa düşeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments