Rüyada başında tülbent görmek

Rüyada başında tülbent görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ferah bir eve geçileceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında tülbent gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak yüklü siparişler alacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada başına tülbent bağlamak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başında tülbent görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına tülbent takmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine inanılır.

Rüyada başını tülbentle örtmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, alım gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments