Rüyada başında tülbent olduğunu görmek

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada başında tülbent olduğunu gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Rüyada başına tülbent takmak adeta havalara uçacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını tülbentle örtmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işaret eder.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada başında tülbent görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet eder.

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başına tülbent bağlamak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments