Rüyada başına vurulduğunu görmek

Rüyada başına vurulduğunu görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başına vurulduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Rüyada başından tabancayla vurulmak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine alamet eder.

Rüyada başından tüfekle vurulmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet eder.

Rüyada kurşunla başından vurulmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına vurulduğunu görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına inanılır.

Rüyada başından iğne vurulmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin başından vurulduğunu görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments