Rüyada yeşil örtü örtmek

Rüyada yeşil örtü örtmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil örtü örtmek gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil örtü örtmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada başına örtü örtmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi örtü örtmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada sarı örtü örtmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başına siyah örtü örtmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz örtüsü örtmek kendi dualarının allah katında kabul olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments