Rüyada başına çiçek takmak

Rüyada başına çiçek takmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, gelişmelerin olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına yorulur.

Rüyada başına çiçek takmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada başına çiçekten taç takmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına çiçek takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa çiçek takmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet eder.

Rüyada başında çiçekten taç görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada başında çiçek görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başa taç takmak işlerin yoluna sokulacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başa eşarp takmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulur.

Rüyada başına yeşil taç takmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments