Rüyada başına yeşil taç takmak

Rüyada başına yeşil taç takmak yaşamın kolay hale geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Rüyada başına yeşil taç takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada başına yeşil taç takmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada başına gelin tacı takmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada başa taç takmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, korkularının yok olacağına yorulur.

Rüyada başına çiçekten taç takmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada başına taç takmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taç takmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada başına taç giymek sağlığının ve moralinin bozulacağına, çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başında çiçekten taç görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments