Rüyada başa eşarp takmak

Rüyada başa eşarp takmak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hayatından çıkaracağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, tartışmaların son bulacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada başa eşarp takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada başa eşarp takmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada başında eşarp görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa eşarp örtmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına eşarp bağlamak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine inanılır.

Rüyada başını eşarpla örtmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında mavi eşarp görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret eder.

Rüyada başına eşarp örtmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eşarp takmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments