Rüyada başında çiçekten taç görmek

Rüyada başında çiçekten taç görmek birlikteliğe başlayacağına, yeni yollara girileceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işlerdeki karın artacağına rivayet eder.

Rüyada başında çiçekten taç gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Rüyada başına çiçekten taç takmak alkış alacağına ve itibar göreceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada başında çiçekten taç görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Rüyada başına taç giymek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında tacı olmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada başına yeşil taç takmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına taç takmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işarettir.

Rüyada başa taç takmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başına gelin tacı takmak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments