Rüyada başa çiçek takmak

Rüyada başa çiçek takmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başa çiçek takmak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada başına çiçek takmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada başa çiçek takmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sorunlarını çözeceğine delalettir.

Rüyada başına çiçekten taç takmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başında çiçekten taç görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada başında çiçek görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada başına taç takmak hidayete ereceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başa şapka takmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yıpranacağına inanılır.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments