Rüyada boğazının ağrıdığını görmek

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine yorulur.

Rüyada boğazının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazı ağrımak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sabrını zorlayacağına alamet eder.

Rüyada dişimin ağrıdığını görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada ön dişinin ağrıdığını görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments