Rüyada iffetini korumak

Rüyada iffetini korumak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine işarettir.

Rüyada iffetini korumak gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada iffetini korumak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada iffetsiz kadın görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını korumak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini korumak kederleneceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu korumak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini korumak için adam öldürmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan korumak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi korumak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments