Rüyada başa şapka takmak

Rüyada başa şapka takmak akıllı adımlar atacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada başa şapka takmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başa beyaz şapka takmak onları rahat ettireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine işarettir.

Rüyada başına şapka takmak kendi işini kuracağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başa şapka takmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında şapka görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin başında şapka görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada başkasının başında şapka görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına şapka giymek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments