Rüyada kendi mezarının başında durmak

Rüyada kendi mezarının başında durmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada mezarın başında durmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında durmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi mezarının başında durmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada baş üstü durmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine delalettir.

Rüyada merdivenin başında durmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş aşağı durmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı açık namaza durmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, gelirinin garanti olacağına inanılır.

Rüyada mezarın yanında durmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments