Rüyada mezar başında durmak

Rüyada mezar başında durmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında durmak gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada mezarın başında durmak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada mezar başında durmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak anne babayla ters düşüleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin başında durmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çaresiz kalacağına delalet eder.

Rüyada baş üstü durmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada başı açık namaza durmak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş aşağı durmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında durmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments