Rüyada hanımını zina ederken görmek

Rüyada hanımını zina ederken görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada hanımını zina ederken gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu plan veya projeleriniz olabilir.

Rüyada hanımını zina ederken görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada hanımının zina ettiğini görmek şansının kendisinden yana olacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada birini zina ederken görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada eşini zina ederken görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada annesini zina ederken görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalettir.

Rüyada hanımla tartışmak moralinin yükseleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada hanımını hasta görmek hafifleyeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments