Rüyada hanımının ağladığını görmek

Rüyada hanımının ağladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada hanımının ağladığını gördüyseniz:

  • Belli bir işe ya da konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğini ya da nasıl daha fazla kanalize olabileceğinizi düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada hanımının ağladığını görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada başbakanın hanımını görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına yorulur.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada hanımını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cumhurbaşkanının hanımını görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımını bıyıklı görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek canını sıkılacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımının aldattığını görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments