Rüyada bana büyü yapıldığını görmek

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok zor günler yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada bana büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret eder.

Rüyada banu alkanı görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada bana aşık birini görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada banu alkan görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ona şifa olmayacağına inanılır.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments