Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, şansın kaçacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bana altın verdiğini gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Rüyada birinin bana altın verdiğini görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada birinin bana kağıt para verdiğini görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına alamet eder.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada bana aşık birini görmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada banu alkan görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments