Rüyada banu alkanı görmek

Rüyada banu alkanı görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, bolluk ve bereketin artacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada banu alkanı gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Rüyada banu alkanı görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada banu alkan görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe ekmek banıp yemek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada herkesin bana güldüğünü görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ona göre davranacağına inanılır.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada birinin bana sigara verdiğini görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments