Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bana telefon aldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, iş birlikleri veya ruh durumunuzu ilgilendiren konular da ön plana çıkabilir.

Rüyada birinin bana telefon aldığını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işarettir.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana şeker verdiğini görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada banu alkanı görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işarettir.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada birinin bana para verdiğini görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, kız çocuğunun olacağına yorulur.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments