Rüyada balon tutmak

Rüyada balon tutmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, kurtuluşu bulacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, rızkın çoğalacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes niyetleri veya yapabilecekleri konusunda dürüst olmayabilir.

Rüyada elinde balon tutmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balon balığı tutmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, komşular tarafından kötülenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon tutmak kötü haberler alınacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet eder.

Rüyada uçan balon tutmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Rüyada sönük balon görmek boş kuruntularla uğraşacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına delalettir.

Rüyada balonu patlatmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde balon görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balon hediye almak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments