Rüyada elinde balon tutmak

Rüyada elinde balon tutmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde balon tutmak gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Rüyada elinde balon tutmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada balon balığı tutmak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balon tutmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan balon tutmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde balon görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde balon görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölünün elini tutmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde ateş tutmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayatınızın neşe dolacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments