Rüyada başkasının elinde balon görmek

Rüyada başkasının elinde balon görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, işlerin düzeleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çok mutsuz olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde balon gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylarla ilgili öngörülerinizi arttırmanızda, senaryoları geliştirmenizde, eksik parçaları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada elinde balon tutmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Rüyada elinde balon görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada başkasının elinde balon görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada sönmüş balon görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada oyuncak balon görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, ün sahibi birisi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirmizi balon görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah balon görmek güzelleşeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yeşil balon görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments