Rüyada balkondan düşeceğini görmek

Rüyada balkondan düşeceğini görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, herhangi zarara uğramayacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşeceğini gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada balkondan düşen birini görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak geniş bir ev satın alacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşen kadın görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulur.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek işlerin ters gideceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments