Rüyada balkondan düşen kadın görmek

Rüyada balkondan düşen kadın görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen kadın gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada balkondan düşen kadın görmek üzüleceğine, pişman olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşen birini görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments