Rüyada yılanı balkondan atmak

Rüyada yılanı balkondan atmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, ölümcül hastalıklara işaret, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı balkondan atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada yılanı balkondan atmak yardımcı olmayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret eder.

Rüyada köpeği balkondan atmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Rüyada balkondan insan atmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan birini atmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamı balkondan atmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan birşey atmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada bebeği balkondan atmak hilekar ve zayıf tanıdığa, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments