Rüyada bebekten korkmak

Rüyada bebekten korkmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebekten korkmak gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bebekten korkmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada arabadan korkmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağlamak ve korkmak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada baykuştan korkmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak ve ağlamak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, onlara doyasıya sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin denizden korkmak gelirinin artacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada böcekten korkmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments