Rüyada aşırı korkmak

Rüyada aşırı korkmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalettir.

Rüyada aşırı korkmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada aşırı korkmak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı derecede su içmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada aşırı kan görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı sinirlenmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet eder.

Rüyada aşırı kilolu görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı yemek yemek yanlış seçimler yapacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada aşırı gülmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bolluğa kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments