Rüyada kaçırılmaktan korkmak

Rüyada kaçırılmaktan korkmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, itibar edineceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçırılmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Rüyada kaçırılmaktan korkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kara kediden korkmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada savaştan korkmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkmak ve konuşamamak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işarettir.

Rüyada yağmurdan korkmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada korkmak birinden kaçmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada üç harflilerden korkmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada düşmandan korkmak sarsılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments