Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak sıkıntılarının kısa süreceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada zümrüt taşı görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yersiz yere suçlanacağına delalettir.

Rüyada zümrüt taşı bulmak makamının artacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Rüyada zümrüt taş görmek bol bol hayır duası alınacağına, başarılarının katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments