Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, geçim derdinin sona ereceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zümrüt taşı bulmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işarettir.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalettir.

Rüyada zümrüt taş görmek kendisine olan güvenin artacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalettir.

Rüyada zümrüt taşı görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments