Rüyada zümrüt taşı görmek

Rüyada zümrüt taşı görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt taşı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Rüyada zümrüt taşı bulmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek işlerine yeni işler katacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek geniş bir rızka kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada zümrüt taşı görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına alamet eder.

Rüyada zümrüt taş görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek her daim temkinli olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments