Rüyada zıplayarak yükselmek

Rüyada zıplayarak yükselmek ortaklarla aranın bozulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, ancak allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayarak yükselmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Rüyada zıplayarak yükselmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan çekirge görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, helal rızka kavuşacağına delalettir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, iş ve mekan değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan fare görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan balıklar görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalettir.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada zıplayan inek görmek kötü sözler duyulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments