Rüyada zehirli su içmek

Rüyada zehirli su içmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada zehirli su içmek gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Rüyada zehirli su içmek çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına inanılır.

Rüyada zehir içmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada fare zehiri içmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada zehirli süt içmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan zehiri içmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada zehirli su görmek aşkının da kalıcı olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Rüyada pet şişede su içmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada saf su içmek gönül yaralarının iyileşeceği, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments