Rüyada zayıf yılan görmek

Rüyada zayıf yılan görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada zayıf yılan gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada zayıf yılan görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf erkek çocuğu görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada ölen birini zayıf görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf kadın görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanı zayıflamış görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin zayıflamış olduğunu görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments