Rüyada birinin zayıflamış olduğunu görmek

Rüyada birinin zayıflamış olduğunu görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin zayıflamış olduğunu gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada çok zayıf bebek görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf kuzu görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok zayıf olduğunu görmek hem de çok üzüleceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada zayıf bacak görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini zayıflamış görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi zayıf görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments