Rüyada akrabanı zayıflamış görmek

Rüyada akrabanı zayıflamış görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, keyifli günler geçireceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanı zayıflamış gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Rüyada akrabanı zayıflamış görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı zayıflamış görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada zayıflamış insan görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının zayıflamış görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı zayıf görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, kazancını artıracağına inanılır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada başka birini zayıf görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini zayıf görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments