Rüyada kel görünmek

Rüyada kel görünmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Rüyada kel görünmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor.

Rüyada kel görünmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli görünmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık görünmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada şeytanı görünce dua okumak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada şeytan görünce dua okumak planların aksayacağına, ayıplanacağına delalet eder.

Rüyada başkasına görünmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada zayıf görünmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin görünmek maddi olarak güç kaybedeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments