Rüyada mutlu görünmek

Rüyada mutlu görünmek konfor içinde olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kasasının daha çok para dolacağına rivayet eder.

Rüyada mutlu görünmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, bazen spontane tavırlar düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir.

Rüyada mutlu görünmek onları okula göndereceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada ince görünmek bir şeyden zarar görmeye, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok güzel görünmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikli görünmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada ölü görünce ağlamak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada harama görünmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada hacda görünmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments