Rüyada zayıf ve güzel görünmek

Rüyada zayıf ve güzel görünmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, parasına da para ekleyeceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf ve güzel görünmek gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Rüyada zayıf ve güzel görünmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf görünmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işarettir.

Rüyada çok güzel görünmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli görünmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada harama görünmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada genç görünmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ince görünmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments