Rüyada yüzüstü uyumak

Rüyada yüzüstü uyumak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada yüzüstü uyumak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada yüzüstü uyumak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü düşmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü yere düşmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet eder.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalettir.

Rüyada yüzüstü sürünmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yüzüstü yattığını görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments