Rüyada yüzümde yara görmek

Rüyada yüzümde yara görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, maddi gücünün azalacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine yorulur.

Rüyada yüzümde yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Rüyada bir insanın yüzünde yara görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde yara görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün yara olduğunu görmek ruhunun şifa bulacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, malının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü yaralanmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Rüyada yüzü yara görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet eder.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments