Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek ağlayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek başına uğursuzluklar geleceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, adeta sinirden küplere bineceğine alamet eder.

Rüyada yüzü yara içinde görmek işinde en iyisi olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek ancak yılmayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments