Rüyada yüzünü sakal görmek

Rüyada yüzünü sakal görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yoğun stres altında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sakal gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada yüzünü sakal görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek rahat nedir öğreneceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sakal görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments