Rüyada bayan yüzünde sakal görmek

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, canının sağ olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza delalet eder.

Rüyada bir bayanı sakal görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sakal bayan görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, evdeki nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanın sakalının çıktığını görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bayanı sakallı görmek hasta ve zor geçireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayanda sakal çıktığını görmek el üstünde tutulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayanın sakallı olduğunu görmek belki ölümler görüleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments