Rüyada yüzünü felçli görmek

Rüyada yüzünü felçli görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalettir.

Rüyada yüzünü felçli gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü felçli birini görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüz felci görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına delalettir.

Rüyada yüzü felçli görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzü felç olmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments