Rüyada yüz felci olduğunu görmek

Rüyada yüz felci olduğunu görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kazancın her daim artacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Rüyada yüz felci olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine inanılır.

Rüyada yüzünü felçli görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüz felç olmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felçli birini görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işarettir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü felçli birini görmek işte de mutlu olunacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments