Rüyada un yemek

Rüyada un yemek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kazancının her geçen gün artacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada un yemek gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmaları, finansal girişimleri veya ortaklık ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda sağlam temellere dayalı olmayan anlaşmalar yapabilir veya sözler verebilirsiniz.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına işarettir.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Rüyada un kurabiyesi yemek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada orucu unutup yemek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada un çorbası yemek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır unu yemek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek küslüklerin biteceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek şifa ve ilaç bulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments